Park

Per Stian Monsås og Mishi Foltyn

 

Per Stian Monsås og Mishi Foltyn har en rekke prosjekter og samarbeid bak seg. Denne gangen viser de utstillingen “Park” og fyller hele Bingohallen med gress.

“Park” har en surrealistisk og drømmeaktig fremtoning som installasjon, hvor deltakeren setter verket i bevegelse. Monsås og Foltyn stiller spørsmålet om ulikheten mellom det vi ser og det vi forestiller oss. 

02.02. – 07.04.24

En park som fyller rommet, hvor gresset, vinden, stiene i tre og de hvite veggene blir virkeliggjort av oss, det deltakende publikumet.

 

 

Utstillingen er gjort mulig med støtte fra Mikrogartneriet og NTNU

Per Stian Monsås

Per Stian Monsås, født 1990 i Trondheim, har en materiell praksis som spenner seg fra abstrakt grafikk til monumentale installasjonsverk. Hans arbeider tar utgangspunkt i det hverdagslige og i egne erfaringer og observasjoner. Det er gjennom abstraksjon av disse erfaringene og observasjonene, og et fokus på materialets og metodens egenskaper, som danner grunnlaget for Monsås’ uttrykk. Monsås tar tak i det som fascinerer, og tar sikte på å dele denne opplevelsen med publikum gjennom deres eget møte med kunsten.

 

Mishi Foltyn

Mishi Foltyn, født i 1987, (Agnieszka Foltyn) bor og jobber i Trondheim som kunstner, kurator og skribent. Arbeidet hennes belyser forholdet mellom sted og offentlighet, samt kunstens møte med hverdagen gjennom arbeid, verdi, kollektivitet og deltakelse. Hennes arbeid omfatter tegninger i stor skala, installasjoner og tekst. Hun har hatt utstillinger og organisert festivaler både i Europa og Canada. Hun har vært prosjektleder på Babel og er gjesteforeleser på NTNU.

 

Tidligere utstillinger

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle