Kunstnere

Hos Kjøpmannsgata Ung Kunst finner du verk fra lokale, nasjonale og internasjonale anerkjente kunstnere – unge og erfarne med ulike teknikker. Verkene er til salgs i galleriet og nettbutikken. Her kan du lese mer om de som står bak kunsten.

Portrettbilde av Kjell Erik Killi-Olsen

Kjell Erik Killi-Olsen

Har både initiert og finansiert Kjøpmannsgata Ung Kunst. Internasjonalt anerkjent maler, tegner, grafiker og billedhugger med spektakulære bronseskulpturer.

Portrettbilde av Håkon Bleken

Håkon Bleken

En av Norges fremste samtidskunstnere fra Trondheim, kjent for sine store utsmykninger i det offentlige rom, maleri, kulltegninger og litografi.

Skulptur av Roald Andersen d.y.

Roald Andersen d.y.

Bor og arbeider i Kristiansand hvor han jobber med utstilling og utsmykninger gjennom skulpturer, installasjoner og grafikk.

Portrettbilde av Marius Amdam

Marius Amdam

Erfaren kunstner med mangfoldig separat og kollektiv utstillingsvirksomhet, basert hos Lademoen kunstnerverksteder i Trondheim.

Portrettbilde av Julie Ebbing

Julie Ebbing

Samfunnsengasjert grafiker og billedkunstner fra Trøndelag med sin signatur på K-U-K verket for 2021.

Therese Myran

Trønder med eget verksted og galleri i Trondheim. Arbeider med tekstil, trykk og maling, og har utstillinger over hele Norge.

Portrettbilde av Marius Amdam

Idun Baltzersen

Trøndersk grafiker basert i Stockholm. Kjent for store vegginstallasjoner og håndlagde kunstbøker. 

Kunst laget av Per Stian Monsås

Per Stian Monsås

Ung kunstner fra Trondheim med en materiell praksis som spenner seg fra abstrakt grafikk til monumentale installasjonsverk.

Kunst laget av Per Stian Monsås

Mishi Foltyn

Fra New Zealand med bakgrunn som danser. Bor og arbeider i Trondheim med storskala tegninger og stedsspesifikke installasjoner. 

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle