Om oss

Kjøpmannsgata Ung Kunst er en gave. Fra billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen, til Trondheim, til kunsten og til folket.

Billedkunstner Kjell Erik Killi-Olsen har i en årrekke drømt om å skape et utstillingssted med fokus på yngre kunstnerskap. Da Killi-Olsen kjøpte Kjøpmannsgata 36/38 i 2017, var det en gammel branntomt med eldre bygninger. Her ville han bygge Trondheims mest attraktive møteplass for kunst og kultur, og høsten 2021 åpnet endelig dørene til K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst.

Kunsthuset har på kort tid etablert seg som en viktig kulturinstitusjon i Trondheim og Norge. Kunsthuset treffer både bredt og smalt, med plass til både etablerte og mindre etablerte kunstnere. Aller mest plass har de yngre kunstnerskapene fått. 

 

 

Tusen kvadrat kunst

Hos oss kan du oppleve 1000 kvadratmeter med billedkunst, fordelt på 10 ulike gallerirom. Du finner også fleksible løsninger for konserter, sceneoppsetninger, konferanser, eventer, et fristende serveringssted og kreative verksted for barn og unge.

Booking av møterom

Hos oss kan du leie rom for møter, konferanser, event, middager, små og store begivenheter. Alltid med kunsten som omgivelser.

Ta kontakt for mer informasjon og priser

 

 

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle