Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kunstersamtale; Pål Lersveen i samtale med Mari Oseland

27 november, 2023 @ 18:30 - 19:30

I anledning utstillingen “Pål Lersveen har ingen venner”, vil vi invitere til kunstnersamtale med kunstneren selv og forfatteren, kritikeren, og kunstneren Mari Oseland.
“Pål Lersveen har ingen venner” utforsker ulike aspekter av sårbarhet, identitetspolitikk, og institusjonelle økonomier gjennom video, objekter og språk. Kunstneren Pål Lersveen, kjent for sitt arbeid med video- og videoinstallasjoner, skaper en unik dialog mellom rom og projeksjon, og utforsker skala, repetisjon og arkitektoniske omgivelser for å skape nye narrativer.
Bli med på en inspirerende samtale mellom Pål Lersveen og Mari Oseland, hvor de vil dykke ned i temaene i utstillingen. Utforsk kunstnerens unike tilnærming til å bruke kunstinstitusjonen som en plattform for dialog med egen kropp, de ytre påvirkningene og samspillet med kunstens omgivelser og miljø.
Gjennom sin kunstneriske reise har Lersveen dykket dypt inn i det konseptuelle landskapet, hvor ideer og konsepter tar form gjennom interaksjon med kunstinstitusjonen og min hans egen kropp. I utstillingen forsøker han å gi innsikt i hvordan konseptuelle elementer spiller en sentral rolle i å formidle aspekter av sårbarhet. Vi ser frem til å høre Mari Oseland sine tanker og spørsmål og prosessene bak Lersveens verk under kunstnersamtalen.
Utstillingen har fått støtte fra Trondheim Kommune og Kulturrådet
Gratis inngang

 

 

Detaljer

Dato:
27 november, 2023
Tid
18:30 - 19:30
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Kunstakademiet i Trondheim

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38,
Trondheim, 7011 Norway
+ Google-kart
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle