Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Filmvisning “En natt på museet”

13 november, 2023 @ 17:30 - 19:30

Bli med på filmvisning av Natt på museet – på museet!
Kosmorama og Kjøpmannsgata Ung Kunst arrangerer filmvisning i kjelleren på K-U-K mandag 13. november kl. 17.30. Her vises den populære actioneventyrkomedien fra 2007 hvor Ben Stiller spiller hovedrollen som Larry Daley, en nyansatt nattevakt på et naturhistorisk museum. Det vil også bli mulighet for å gå rundt og se på utstillingene på K-U-K både før og etter filmen.
Dørene til visningen åpner kl.17.00, K-U-K holder åpent for gratis museumstitting mellom kl. 15-21 denne dagen.
Norsk tale
Aldersgrense: 7 år
Natt på museet (2007)
De hellige gangene i det naturhistoriske museum er fylt av de utroligste ting – forhistoriske skapninger med vanvittige øyne, djerve gamle krigere, for lengst glemte stammer, afrikanske dyr og historiens legendariske helter – alle for evig frosset i tid. Eller… er de det?
I Natt på Museet skal den nyansatte nattevakten på naturhistorisk museum snart oppdage at når de besøkende går hjem for kvelden begynner det virkelige eventyret – når museets utstoppede, voksede og vel bevarte beboere våkner til liv.
Eventyret starter når Larry Daley, en drømmer som aldri har fått igjen for sine oppfinnsomme tanker og ideer, er på desperat leting etter en jobb. Han har alltid trodd han var ment for store ting, men har ingen anelse om hvor bokstavelig talt enorme og hårete utfordringer han skal møte når han motvillig må takke ja til det han antar er en slavejobb på nattskiftet som sikkerhetsvakt på det naturhistoriske museum. Den første natten på jobb får Larry utdelt en diger lommelykt og blir overlatt til seg selv i det stille og grottelignende museet..
Men stopp en halv, hva var den lyden? Til sin forbauselse ser han lamslått på mens de forhistoriske beistene og utstoppede dyrene og voksfigurene en etter en våkner til liv rundt ham – og det komplette kaos følger.
Velkommen!
Billetter kjøpes her

Detaljer

Dato:
13 november, 2023
Tid
17:30 - 19:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

K-U-K, Kjøpmannsgata Ung Kunst

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38
Trondheim, 7011
+ Google-kart
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle