Per  Stian Monsås

03.02.23 – 16.04.23

Per Stian Monsås arbeider tar utgangspunkt i det hverdagslige, og i egne erfaringer og observasjoner.  Det er gjennom abstraksjon av disse utgangspunktene, og et fokus på materialets og metodens egenskaper, at grunnlaget for Monsås’ uttrykk dannes.

I møtet med Monsås’ verk må betrakteren selv ta en aktiv rolle. Hans verk inviterer til situasjoner hvor det spilles på kroppens oppfattelse av det som befinner seg rundt oss, og hvor kroppens tilstedeværelse blir en aktiv del av det som utspiller seg.

Med sitt utspring fra folkefortellinger presenteres «to be continued» som et bilde av heltenes ferd hvor hindringer må passeres og utfordringer løses. Barrieren kan ved første øyekast tolkes som uoverkommelig, men for de som måtte ta utfordringen vil opplevelsen være en annen. Her inviteres det til dannelsen av egne personlige fortellinger.

Per Stian Monsås bor og arbeider i Trondheim. Han startet sin utdannelse ved Norges Kreative Høgskole (2012-2014) og avsluttet sin masterutdannelse ved kunstakademiet i Trondheim, NTNU, i 2020.

Andre aktuelle utstillinger

Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle