Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utstillingsåpning Riis Prisen

27 april @ 15:00 - 18:00

Utstillingen viser kunst laget av tre kulturskoleelever – fra Melhus, Molde og Gloppen, som ble prisvinnerne i Riis-prisen 2023. De tre vinnerne har fått oppfølging av kunstneren Kjell Erik Killi-Olsen fram mot denne utstillinga.
Utstillingen vises i K-U-K’s PopOpp galleri.
Riis-prisen 2023 var og er en nasjonal synliggjøring av billedkunst laget av ungdom i alderen 13–18 år. Totalt kom det inn nærmere 200 konkurransebidrag fra 49 kommuner. I desember 2023 ble de tolv månedsvinneres kunst utstilt på Lilje Galleri i Trondheim. Nå får tre av disse vise fram mer av sin kunst, på en ny utstilling på K-U-K.
De tre utstillerne er Emma Berild Engel, Dagny Flakne og Lars Edvin Holgersson fra henholdsvis Molde, Melhus og Gloppen.
Riis-prisen 2023 – visuell kunst i kulturskolen, er en videreføring av Riis-prisen 2022 der låtskriving og visuell kunst sto i sentrum. Intensjonen har vært å fremme kulturskolefaget visuell kunst, samt tilrettelegge for en nasjonal synliggjøring av mangfoldige uttrykksformer og teknikker innen todimensjonale elevarbeid i sjangerne maleri, tegning, foto og grafikk.
Et essensielt mål for prosjektarrangørene har vært å skape gode ytringsarenaer for kulturdeltaking med og for ungdom innen visuell kunst i alderen 13–18 år.
Riis-prisen er et samarbeid mellom konsernet Andr. L. Riis og Norsk kulturskoleråd.
Fri entrè

Detaljer

Dato:
27 april
Tid
15:00 - 18:00
Kategorier for Arrangement:
,

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38
Trondheim, 7011
+ Google-kart
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle