Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsertkveld – Meta.Morf [up]Loaded Bodies

20 april @ 20:00 - 21 april @ 02:00

21.00 – 21:40 Myriam Bleau & Nien Tzu Weng: “Second Self”  –  Et audiovisuelt verk og det første samarbeidet mellom koreograf og utøver Nien Tzu Weng og komponist og digitalkunstner Myriam Bleau. Gjennom bevegelse, lyd og video utforsker forestillingen objektet på skjermen som et taktilt grensesnitt gjennom protese, maske og speil.

22.00 – 22.30 Martinus Suijkerbuijk & Øystein Fjeldbo “(Prelude) Turing Gaia: Composing the ((Non)Human)” – Forestillingen er en orkestrering og komposisjon av ((ikke)menneskelig) deltakelse hvor avgrensningene mellom menneskelige og ikke-menneskelige enheter utforskes delikat og gjennomtenkt. I sentrum av denne utforskningen er NPC-Markov: en funksjonell avatar implementert som en digital enhet med en unik sensorisk suite, og ledet av en avansert kognitiv arkitektur.

23.00 – 02.00 Apex Anima “DJ set Astral Boombox” – Er du en av dem som elsker kunst, men hater kunståpninger? Skulle ønske du bare kunne teleportere kroppen din vekk fra småpraten og dukke opp i fullt disco-antrekk på et brennende dansegulv? DJ Apex Anima inviterer deg til en tekno-utopisk dansekveld, med musikalske perler samlet på vidtrekkende transdimensjonale roadtrips. En natt hvor lemmer er konge, og ingenting kan gå galt. Nok av kunstprat og smarte samtaler. La oss gå fra det mentale til det fysiske, fra det platoniske til det erotiske, og fra det statiske til det akrobatiske!

Billetten gjelder for hele kvelden

Ordinær 200,-

Student 100,-

 

Billetter kjøpes her

Meta.Morf 2024 – Den åttende Trondheim biennale for kunst og teknologi er et samarbeid mellom TEKS – Trondheim Elektroniske Kunstsenter og V2_, Lab for the Unstable Media (NL).

www.metamorf.no

Meta.Morf 2024 er støttet av Norsk Kulturfond, Trondheim kommune og Trøndelag fylkeskommune.

Detaljer

Start:
20 april @ 20:00
Slutt:
21 april @ 02:00
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangører

Kjøpmannsgata Ung Kunst
Metamorf

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38
Trondheim, 7011
+ Google-kart
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle