Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Åpningsutstilling K-U-K, It´s Just a Phase kl. 18:00

19 november @ 18:00 - 20:00

Kuratert av Rhea Dall og Elmgreen & Dragset Vi er svært begeistret for å presentere “It’s Just a Phase”, den aller første utstillingen på K-U-K.

Tematisk ser utstillingen på livsfaser og måten de har endret seg på i lys av samfunnsmessig, etisk og teknologisk utvikling i nyere tid. Med særlig fokus på kropp og identitet vil kunstverk fra 29 kunstnere med svært forskjellige bakgrunner og fra hele verden, bringe K-U-Ks utstillingsrom til live, mens institusjonen tar sine første skritt.

Utstillingen setter spørsmålstegn ved essensialismen i livets faser – fra fødsel til ungdom og fremover. Ved fødselen av K-U-K, ser utstillingen på livets institusjonelle faser og deres omvendte, nye definisjoner. “It’s Just a Phase” finjusterer dermed forsiktig rutinemessige oppfatninger av livsfaser og deres oppløsning i mer flytende, svingende, foranderlige, nysgjerrige og performative forslag, og ser på hvordan livet blender inn i nye måter å bli til på, som en slags pågående fødsel av identitet (nikker til, selvfølgelig, i dette tilfellet, et nytt utstillingsrom, en ny institusjon, som tar sine første skritt inn i en skiftende virkelighet).

Gratis // Få billett på Hoopla (trykk her)

Detaljer

Dato:
19 november
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Kjøpmannsgata Ung Kunst

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38,
Trondheim, 7011 Norway
+ Google-kart
Handlekurv
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle