Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Kulinarisk kino: BABETTES GJESTEBUD (1987) på K-U-K

8 mars @ 18:00 - 22:00

Kjøpmannsgata Ung Kunst (K-U-K) og Kosmorama inviterer til middag og visning av den kulinariske klassikeren Babettes gjestebud (1987) på K-U-K.
K-U-K har på kort tid blitt en viktig del av Trondheims bybilde og kulturliv. Nå inviterer de, i samarbeid med Kosmorama, til en fest av en filmkveld sammen med galleriets restaurant Gubalari. I filmen servers skilpaddesuppe, blinis Demidoff med kaviar, vaktler i sarkofag med foie gras og trøffelsaus, oster fra Auvergne og baba (formkake) med rom og frisk glasert fruktsalat. Under filmvisningen serverer Gubalari sin egen tolkning av disse fem rettene – og vi gleder oss til å smake! Det vil også være mulig å bestille vinpakke til måltidet.

 

 

Om filmen:
Babettes Gjestebud (1987)
Babette er mesterkokk i Paris, men må flykte fra revolusjon og opptøyer i den franske hovedstaden. Hun ender opp i Jylland, hvor hun får seg jobb som husholderske for de to døtrene av landsbyens avdøde prest. Når Babette plutselig vinner i et lotteri, bruker hun pengene på å servere et nydelig festmåltid til sine verter og deres naboer. Babettes kokkekunst har til nå vært en hemmelighet, og hun overrasker sine gjester med sine kulinariske spesialiteter, i det hun serverer det perfekte måltid.
Denne filmklassikeren er basert på en fortelling av Karen Blixen og vant Oscar for beste fremmedspråklige film.
Om arrangementet:
Vi oppfordrer deg til å kjøpe billetter sammen med de du vil dra med, slik at dere får sitte ved samme bord. Ta kontakt med oss på admin@kosmorama.no hvis dere har kjøpt billettene separat. Dørene åpner kl.18.00, og filmen starter kl.19.00.
Arrangementet er en del av Kulinarisk kino, en programserie fra Kosmorama som setter matkultur i fokus og kombinerer smaksopplevelser med filmopplevelser. Kosmorama er ekstremt stolt over å kunne samarbeide med noen av de fantastiske aktørene i matbyen Trondheim! Mer informasjon om Kulinarisk kino vil du finne på kosmorama.no og i våre øvrige kanaler etter hvert som festivalen nærmer seg

Detaljer

Dato:
8 mars
Tid
18:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:

Arrangører

Gubalari
Kjøpmannsgata Ung Kunst
Kosmorama

Sted

K-U-K lokale
Kjøpmannsgata 38,
Trondheim, 7011 Norway
+ Google-kart
Handlekurv0
Du har ikke bestilt noe ennå!
Fortsett å handle